Mladou maminku bolela záda. Vyslechla si krutou diagnózu

Mladá maminka Izzie Collinsová strávila měsíce tím, že své neustálé bolesti zad přikládala špatnému držení těla a příliš dlouhému sezení u počítače. V dubnu 2024 ale 30letá žena zjistila, že má rakovinu čtvrtého stupně, uvedl deník The Sun

Konkrétně šlo o neuroendokrinní nádory, které se vyvíjejí v buňkách neuroendokrinního systému. Dvojnásobná maminka poprvé začala pociťovat bolesti zad koncem loňského roku. Předpokládala, že to bylo tím, že seděla u svého stolu v práci, dělala domácí práce nebo nosila nejmladší dceru.

Izzie, která má doma 10letou Kaiyau a roční Violet, si dokonce koupila novou matraci a začala chodit do posilovny. Krevní test ale odhalil, že její bolest byla příznakem rakoviny. Další skeny ukázaly, že má "četné nádory" na páteři, které jsou "nebezpečně blízko míchy".

[chooze:article;value:542917]

​"Beru každý den tak, jak přichází. Některé dny je bolest vysilující a nemůžu uvěřit, jak moc se můj život změnil mrknutím oka," popsala Izzie, která pochází z britského Stocktonu. Žena žijící v "nesnesitelných bolestech", doufá, že její příběh motivuje ostatní, aby nepodceňovali své potíže.

Izzie v současné době dostává injekce, aby zastavila růst nádorů. Byla jí také nabídnuta radioterapie ve dvou oblastech, které jí způsobují největší bolest. Kamarádka a sestra nemocné ženy nyní spustily sbírku na webu GoFundMe, aby pomohly Izzie s léčbou, protože se musela vzdát práce.

Rakovina trápí i britskou princeznu Kate. Všechny proto překvapilo, když se objevila na veřejnosti na oslavě králových narozenin (6/24):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.