Líbilo se mi Vegas. Pavláska jsem odtahoval od automatů, říká Ondřej Sokol

Ondřej Sokol je známý jako vtipálek. A potvrdil to hned, když začal vyprávět o vztahu k USA a zážitkům z Las Vegas. "Miluju Nevadu, miluju Californii, ta se mi hrozně líbila a hodně se mi líbilo i Las Vegas," řekl na úvod.

Vegas se přezdívá město hazardu. Sám moderátor mu ale příliš nepropadl. "Nejsem vyslovený hráč. Já jsem byl s Lukášem Pavláskem a snažil jsem spíš držet zkrátka jeho. On se totiž zamiloval do automatů, na kterých byla Britney Spears a já jsem mu furt vysvětloval, že to s Britney nemá nic společného. A on se nechal skutečně od Britney ožebračit o takové peníze, že jsem ho radši táhnul pryč," prozradil.

[chooze:article;value:560089]

Ondřej se v rámci představení nového drinku setkal i s americkým velvyslancem. Návštěva jeho rezidence pro něj byla zážitkem. "Já jsem dítě zpoza železné opony, takže samozřejmě jsem z Ameriky nadšený. Normálně mám nábožný pocit i teď, jelikož vlastně stojíme na americký půdě, a to jsme v Praze," vykládal nadšeně.

Ondřejovi začínají herecké i moderátorské prázdniny, a on už se nemůže dočkat volna. Mám ženu, která uhájila skoro tři týdny, takže já fakt na skoro tři týdny vypnu. Jinak jedu samozřejmě strašně, ale na druhou stranu, co už, je to moje povolání a nikdo mě za to litovat nebude," uvedl. 

Před pár týdny se odvysílal poslední díl Superlovu, na který nedá dopustit. Přitom se tohoto formátu před začátkem vysílání bál. "Jak jsem to znal z Anglie, tak upřímně jsem se fakt trochu děsil. Protože když jsem věděl, že tam bude tři sta lidí kolem, a znám Čechy, tak já si představoval, že se ještě víc zatáhnou, než jsou zatažení v tom studiu," řekl.

[chooze:article;value:558776]

"A musím teda šťastně říci, že jsem se pletl a ti lidé jsou hrozně otevřený, což je opravdu příjemné. Vlastně se to hraje úplně jinak před tím publikem, je to fakt super," dodal následně.

V rámci roadshow televize Nova ke 30 letům od začátku vysílání si mohou diváci vyzkoušet i hru Na lovu a to přímo s lovcem. Na každou zastávku totiž vyrazí někdo z oblíbené pětice. "Určitě bych řekl divákům, ať si to jdou vyzkoušet, ať jdou a zkusí si to třeba v těch Domažlicích, nebo venku, nebo v Chlumu u Třeboně, tam to je ideální místo," vyzval Sokol.

A co moderátor chystá po prázdninách? Začínám točit velký kriminální seriál. Já miluju kriminální seriály a tady mám hlavní roli. Je to o takovém kriminalistovi, který se rozhodl, že půjde z Prahy do důchodu, bude odpočívat a pěstovat jenom včely. Přijede na malé město, a od té doby se tam toho děje více, než v Praze," prozradil.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.