Dabérka otevřeně: Jaké je být hlasem slavných jmen?

Jejím hlasem promlouvají ty nejlepší hollywoodské herečky a největší herecké kočky. Sama Jolana Smyčková je krásnou ženou a své charisma, tak umí vnést i do postav, které dabuje. "Margot Robbie je moje srdcová záležitost, obzvlášť po tom boomu Barbie. Ale já se do ní zbláznila od filmu Já, Tonya, který byl o slavné krasobruslařce Tonye Hardingové. Samozřejmě nemůžu opomenout filmy Tenkrát v Hollywoodu a Babylon. A pak mám ještě jednu srdeční záležitost a to je Emily Blunt, prvoligová, hollywoodská a jí namluvila v 15 filmech," uvedla.

Když doma sleduje filmy, které dabuje, přiznává, že jí to dělá problém. "Pokud je to film, který jsem dabovala v hlavní roli, tak mám problém s ním ho vnímat jako celek. Soustředím se na to, jakým způsobem jsem tu práci provedla," prozradila.

[chooze:article;value:539527]

A jestliže, je vám prostřední jméno Jolany povědomé, už nemusíte dumat dále. Kráska je ženou operního pěvce Richarda Haana. Byl to právě jeho baryton, který jí před lety dostal. "To bylo jednak tím hlasem a pak při komunikaci i milým vystupováním. A co si budeme, je to velmi atraktivní muž," řekla.

Slovo dalo slovo a teď jsou z toho roky ve šťastném manželství a k tomu dva malí kloučci. "Důležité je mít doma pohodu, porozumění. pokud k sobě lidé vzhlížejí, tak je to bezvadný a dělat spolu nějaká sport. A nás samozřejmě strašně moc spojují děti, protože po letech manželství jsme partneři a vytváříme pro ně zázemí," popsala recept na šťastný vztah.

Jediné vlnky na jinak poklidném soužití se vyskytnou, když se Richard ve svých 75 letech rozhodne znovu zdolat třeba takový kanál La Manche. Je totiž vášnivým plavcem. "Já jsem tenhle adrenalin zažila před rokem, manžel se vrátil ve štafetě na La Manche s pěti dalšími chlapi 60+. Tahle parta se sešla a podařilo se jim to," uvedla.

[chooze:article;value:561095]

Když se nevěnují svým koníčkům, jako rodina se vyřádí i na prknech, co znamenají svět a společně vystupují. Divadlo Semafor je pro Smyčkovou už 25 let domovskou scénou. "Teď je tu relativně nová hra Šlitři šlitři, ta oslavuje 100. narození Jiřího Šlitra. Také hra Poslední štace, která je o nemocničním ústavu, z nějž nikdo živý neodejde," řekla.

"A pak tu také uvádíme takový koncert, pořad Semafor a jiná klasika, podporuje to i Jiří Suchý. Teď už to děláme sami s mým mužem Richardem Haanem a našimi syny Ríšou a Kristiánkem," dodala.

Jestli její synátoři půjdou ve šlépějích rodičů, ještě není jisté. "Myslím si, že se to poznat vůbec nedá, navíc u kluků se to ukáže po mutaci, můžou zpívat sebelíp a pak se zjistí, že na to vlohy vůbec nemají," prozradila.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.