Nešlo o lásku na první pohled, říká muž Vondráčkové. Líbila se mi už na vojně

[chooze:gallery;value:36385]

​​Zpěvačka Helena Vondráčková se netají tím, že pro ni bylo setkání s jejím mužem Martinem Michalem osudné. Manželé spolu žijí už přes 20 let a zdá se, že štěstí jim doma neschází. V rozhovoru pro TN.cz se podnikatel svěřil, že zálusk na zpěvačku měl už dlouho.

Její plakát ho dokonce kdysi provázel na vojně v Nitře. "Ne, ne, já jsem ji miloval už od malička a už na vojně jsem měl její plakát ve skříňce, takže tam to bylo trochu jinak," přiznal s úsměvem podnikatel. "Přesně, bylo to pro mě takové splněné přání," dodal.

[chooze:article;value:554528]

K jejím 77. narozeninám, si pro ni přichystal krásný dárek. "Dárek už dostala, protože jsme byli dost ve fofru. Dostala kožešinový paletko z takového zvířátka, myslím, že se jmenuje norek," svěřil se Michal. Z koncertu v O2 areně, kde zpěvačka narozeniny slavila, byl unešený. Jednalo se totiž o větší formát, než na který je zvyklý. "Tady to za mě vzal Leoš Mareš a já jsem si to prostě užíval, bylo to nádherný," vysvětlil podnikatel.

Podle zpěvačky mezi nimi kdysi přeskočila jiskra v zásadě hned. "Věřím na lásku na první pohled, mně se to v životě stalo," naznačila před Vánoci v jednom z rozhovorů hudební ikona.

Zpověď Heleny Vondráčkové. Zažila jsem lásku na první pohled, přiznala (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.