Smutná reakce Karla III.: Děsivé zranění princezny Anny nezůstalo bez odezvy

[chooze:gallery;value:36375]

​Britskou veřejností otřásla zpráva, že se princezna Anna ocitla v nemocnici. Podle britského listu Daily Mail se mladší sestra krále ošklivě zranila. Údajně ji měl kopnout kůň. Buckinghamský palác poté oznámil, že princezna utrpěla otřes mozku.

Její příbuzní doufají, že se sestra krále brzy zotaví. "Krále jsme o incidentu informovali. Společně s celou královskou rodinu princezně posílá lásku a přeje jí, ať se jí daří a co nejdříve se uzdraví," informoval o Karlově reakci Buckinghamský palác.

[chooze:article;value:561702]

"Princezna utrpěla po nepříjemném incidentu na svém sídle v Gatcombe Park lehká zranění a otřes mozku," doplnil podle portálu Mirror Palác se slovy, že další informace o princeznině stavu zatím nebude sdělovat.

Ačkoliv podle dostupných informací zůstává sestra krále stále v nemocnici, má jít pouze o preventivní opatření lékařů. "Její královská Výsost zůstává na pozorování v nemocnici Southmead v Bristolu. Očekáváme však, že se plně a rychle uzdraví," uklidnil veřejnost Palác. Zranění jí údajně způsobil jeden z koňů v jejím sídle.

Princezna Kate se během vojenské přehlídky ukázala na veřejnosti. Podívejte se na video (6/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.