Dovolená se změnila v peklo. Dianu (†20) smetla vlna, nikdo jí nepomohl

Tragický konec měla dovolená teprve 20leté Diany a jejího přítele, kteří vyrazili k moři do ruského města Soči. Tam ale podcenili sílu mořských vln a nepříznivého počasí, které stálo mladou dívku život.

Na záběrech, které sdílel deník News Az, je vidět, jak se Diana drží s přítelem za ruce. Mořské vlny jim omývají nohy a oba si užívají si přítomnosti jeden druhého. Vlny ale najednou nabírají na síle a pár stahují do hloubky.

[chooze:article;value:561651]

​Muži se ze spárů moře podařilo vysvobodit, Diana už ale takové štěstí neměla. Silný proud ji strhl zpátky. Mladík ji hledal ve vlnách a vrhal se do vody, ženu se ale na břeh živou dostat nepodařilo.

Chvíle hrůzy jsou vidět na videu. Upozorňujeme, že záběry nejsou vhodné pro citlivé povahy:

"Lidé jen stáli a dívali se, natáčeli si, co se děje na své telefony. Všichni to viděli, ale nikdo nepomohl," řekla deníku runews24 sestra oběti, podle které Dianě nikdo ze svědků nepřišel na pomoc.

Z neštěstí obvinila Dianina přítele. Sama Diana byla totiž u moře poprvé, a tak prý nedokázala situaci správně vyhodnotit. "Andrej, kterému je 31 až 32 let, si měl nebezpečí uvědomit a nepustit ji k vodě," uzavřela.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.