Ženu na vozíčku zapomněli naložit do letadla. Nevěřícně koukala, jak odlétá bez ní

Několik vozíčkářů zůstalo na letišti v Belfastu v naprostém šoku, když jejich letadlo odletělo bez nich. Jednou z nich byla podle britského deníku Mirror i Liz Weirová, která mířila do Edinburghu na uměleckou akci.

"Zavazadla jsem měla odbavená a moc jsem se těšila na show do Edinburghu. Všichni pasažéři šli do letadla a my na vozíčku jsme čekali dole pod schody. Předpokládali jsme, že půjdeme na řadu hned potom, ale dveře letadla se zavřely a my jsme zůstali venku," svěřila se žena médiím.

[chooze:article;value:559528]

Celá záležitost ji prý velmi rozrušila. Dodala také, že stále neví, kde jsou její zavazadla. "Jsem z toho ve velkém stresu. A to není moc dobré, protože mám srdeční vadu," řekla. Na celém incidentu ji pak nejvíce mrzí to, že zmeškala show, na kterou se dlouho těšila. 

"Je nám velmi líto, že let EZY55 z Belfastu do Edinburghu v pátek 21. června odletěl bez tří cestujících, které doprovázel letištní poskytovatel speciální pomoci. Obrátili jsme se na poskytovatele a náš tým pozemních služeb, abychom pochopili, proč se to stalo," uvedla společnost easyJet v prohlášení podle webu Daily Mail.

S dětmi do letadla? Tyhle známé hračky je nejlépe zabaví:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.