Princ William pobavil svět. Fanoušci natočili, jak se na koncertě nechal unést

Princ William v pátek ukázal, že i on patří mezi fanoušky zpěvačky Taylor Swiftové. Na její londýnský koncert na stadionu ve Wembley vyrazil společně se svými dětmi – desetiletým Georgem a devítiletou Charlotte, píše web The Sun.

Následník britského trůnu si koncert velmi užíval a pořádně se odvázal. Na sociálních sítích začalo velmi rychle kolovat video, na kterém William tančí do rytmu písničky "Shake It Off".

Ještě před samotným koncertem se William s dětmi se zpěvačkou osobně setkali v zákulisí. Pořídili si také společné selfie a na snímku září štěstím nejen Charlotte s Georgem, ale i samotný William.

Zpěvačka pak na svém instagramu sdílela další fotografii, na které nechybí ani její přítel, hráč amerického fotbalu Travis Kelce. "Všechno nejlepší k narozeninám! Londýnské koncerty začínají skvěle," připsala zpěvačka ke snímku, kterým zároveň popřála Williamovi k jeho 42. narozeninám.

[chooze:article;value:560816]

Princ William a jeho děti nebyli ale jediní členové královské rodiny, kteří do Wembley dorazili. Koncert si nenechala ujít ani Williamova sestřenice Zara Tindallová s manželem Mikem, píše web Mirror.

Britové se dočkali. Princezna Kate se po několika měsících objevila na veřejnosti:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.