Princ Louis opět nezklamal. Krotit ho musela sestřička Charlotte

[chooze:gallery;value:36240]

Princ Louis na sebe během sobotního ceremoniálu Trooping the Colour opět strhl pozornost. Od samého začátku oslav králových narozenin dělal vtipné obličeje a zíval. Na balkóně Buckinghamského paláce potom předvedl malý taneček. Zatímco jeho maminka Kate si toho nevšimla, sestřičce Charlotte to neuniklo, píše deník Mirror.

Svého mladšího brášku tak devítiletá princezna okamžitě napomenula. "Musíš s tím přestat. Sleduj přehlídku," špitla mu podle odbornice na odezírání z úst Nicoly Hicklingové.

Princátko to ale ani v nejmenším nerozhodilo. "Nepřestanu," měl jí rozverně odpovědět. "No tak, dělej, co máš," nevzdávala se princezna. "Ne," nemínil její mladší bráška se svou zábavou přestat.

[chooze:article;value:560502]

"Nudí se. A tak si začne hrát s věcmi kolem. To je znamení, že má stále tu svoji milou a bystrou osobnost, kterou všichni známe," řekla expertka na řeč těla Adrianne Carterová. Princ si na balkóně také hrál se šňůrkami od záclon a snažil se otevřít okno.

Jak připomíná web BBC News, Trooping the Colour byla pro princeznu Kate i její tři děti první událostí, na které se objevily po více než půl roce. Princezna se z veřejného života stáhla na konci loňského roku a v lednu podstoupila operaci břicha. Během pooperačních vyšetření jí ale lékaři diagnostikovali rakovinu.

Svým fanouškům se princezna naposledy ozvala minulý týden. "Dělám pokroky, ale jak ví každý, kdo si prošel chemoterapií, zažívám dobré i špatné dny. V těch špatných se cítíte slabí, unavení a musíte svému tělu dopřát odpočinek. Ale v dobrých dnech, kdy se cítíte silnější, toho chcete využít," napsala na síti X .

Britové se dočkali. Usměvavá princezna Kate jim mávala z balkónu:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.