Proslulý šéfkuchař Gordon Ramsay měl vážnou nehodu. Málem přišel o život

[chooze:gallery;value:36244]

"Velmi rád bych s vámi sdílel jednu důležitou věc. Víte, jak moc miluji jízdu na kole. Ale tento týden jsem měl velmi vážnou nehodu. A opravdu to se mnou otřáslo. Mám štěstí, že tu můžu být," svěřil se Ramsay ve videu, které v neděli zveřejnil na svém instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

Život mu prý zachránilo to, že měl na sobě helmu. "Musíte nosit helmu!" zdůraznil. "Je jedno, jak krátká ta cesta je. Je jedno, že helma stojí peníze. Ale je to důležité," apeloval ve videu na své sledující.

Následně si vyhrnul košili a ukázal velkou tmavě fialovou modřinu táhnoucí se od břicha přes bok až na záda. "Nic jsem si nezlomil ani jsem neutrpěl vážná zranění, ale mám pár modřin a vypadám jako fialová brambora," zavtipkoval. Dodal ale, že ho zranění opravdu velmi bolí. 

[chooze:article;value:560502]

Ramsay následně poděkoval lékařskému týmu v nemocnici Lawrence + Memorial v Connecticutu. "Nejvíce ale vděčím své helmě. Ta mi zachránila život," uzavřel.

Pozorným sledujícím však neuniklo to, že se oblíbenému šéfkuchaři ve videu třásla levá ruka. "Jeho ruka. Co je to s jeho rukou?" zněl jeden z komentářů pod videem. "Nemůžu si pomoct, ale ta levá ruka se třese opravdu hodně. Doufám, že to není nic vážného," strachoval se další z jeho fanoušků.

Zpěvačka Tereza Kerndlová měla dopravní nehodu. Šlo mi o život, popsala (05/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.