Zemřela česká zpěvačka Victoria Velvet (†40). V Turecku ji měl zavraždit žárlivý manžel

[chooze:gallery;value:36222]

Vražda se podle deníku Hürriyet stala 11. června. Předcházet jí měla hádka, která mezi manželi údajně vypukla kvůli Victoriiným textovým zprávám v mobilu. Zpěvaččin manžel měl poté vytáhnout zbraň a svou ženu zastřelit. Zbraň následně obrátil proti sobě. V jejich rodinné vile v té době měly být i jejich tři děti. 

Vyšetřováním tragického incidentu se zabývá turecká policie. Těla české zpěvačky i jejího 53letého manžela jsou stále v Ankaře. Děti by podle tureckých médií měly být v péči u Victoriiných příbuzných.

Otřesená rodina zpěvačky se k tragédii vyjádřila prostřednictvím svého zástupce Davida Němečka, píše blesk.cz. "V této těžké době bychom rádi požádali o soukromí rodiny. Ztráta blízkých je nesmírně bolestivá, přičemž celá rodina potřebuje čas na zpracování tohoto neštěstí a zjištění všech nezbytných záležitostí, které s těmito okamžiky souvisí," zní v prohlášení. 

[chooze:article;value:559886]

Victoria se narodila v roce 1984 v Kapském Městě v Jihoafrické republice. Její otec byl Čech a matka Namibijka. Do Česka se se svou rodinou přestěhovala v roce 1998. Své první album "Killing Me Softly" vydala v roce 2004. 

Její manžel, podnikatel skotského původu, David Thomas Blyth se živil jako inženýr na ropných plošinách a kvůli práci cestoval po celém světě. V Turecku se usadil v roce 2019. Victoria ale s dětmi zůstala v Praze, a rodina tak nějakou dobu žila odděleně.

"Čas od času za manželem do Ankary létáme. Děti rostou a svého otce potřebují. Kvůli nim tak musíme zvážit všechny možnosti včetně přestěhování do Ankary," svěřila se před pár lety Victoria v rozhovoru.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.