Princezna Kate zvažuje návrat. Na veřejnosti by se mohla objevit už brzy

[chooze:gallery;value:34408]

Princezna Kate se od doby, kdy oznámila, že se léčí s rakovinou, vyhýbá veřejným vystoupením, což ještě přispívá ke spekulacím o vážnosti jejího zdravotního stavu. Podle deníku Independent ale nyní zvažuje, že by se už brzy mohla alespoň na chvíli objevit na balkóně Buckinghamského paláce.

Stát by se to mělo během výroční přehlídky ku příležitosti králových narozenin, která má proběhnout už tuto sobotu. Podle webu GB News by přítomnost své veřejností milované snachy ocenil i král Karel III., a to přesto, že hlavní postavou celé události by správně měl být on, a ne Kate.

"Do budoucna by to monarchii posílilo. Ta byla přitom v poslední době oslabená, a to právě kvůli pochybám vyvolaným dohady o zdraví krále i princezny z Walesu," tvrdí odbornice na vztahy s veřejností Rhea Freeman.

[chooze:article;value:559635]

Magazín Tatler ale upozorňuje, že pravděpodobnost účasti Kate na této slavnosti je poměrně malá. "Dala jasně najevo, že chce zůstat mimo záři reflektorů. Potřebuje klid, aby se zotavila," okomentovala pro web ET možnost princezniny účasti odbornice na královskou rodinu Katie Nicholl. Dodala ale, že se princeznin stav v poslední době zlepšil.

Tomu, že se přehlídka nakonec odehraje bez Kate, napovídá také to, že se princezna nezúčastnila její generálky, a to přesto, že je čestnou plukovnicí jedné ze zapojených jednotek. "Svým" vojákům ale poslala milý vzkaz.

Pravda o rakovině Kate. Přátelé popsali, co všechno se děje za zdmi paláce (5/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.