Nepopsatelná bolest. Dívka (†6) zemřela na rodinné dovolené, zranila se při sportu

Měla to být hezká dovolená. Rodiče si společně se svými čtyřmi dětmi pronajali chatu u jezera v Limericku ve státě Maine, kde si chtěli užít týden plný zábavy. To se ale nestalo. Místo toho se pobyt proměnil v nepopsatelnou hrůzu, která navždy změnila jejich životy. O strašlivé nehodě informoval otec rodiny na svém blogu.

Teprve šestiletá Lucy si šla hrát ven se svým desetiletým bratrem. "Bylo to krásné ráno, jako každé jiné v tomto týdnu. Měli jsme skvělou chatu u jezera v Maine a během našeho posledního dne zde jsme si prostě užívali společný čas. Dali jsme si rychlý oběd u jezera a děti se rozhodly, že si na dvoře zahrají badminton," cituje dívenky otce ABC.

[chooze:article;value:558164]

Pak se ale všechno změnilo. "Bethany (matka dětí, pozn. red.) a já jsme odpočívali vzadu, když jsme slyšeli křik," vzpomíná na chvíle hrůzy. Když přiběhli za dětmi, zjistili, že malá Lucy je zraněná. Úlomek od badmintonové rakety ji prorazil lebku.

Dívku okamžitě odvezli do nemocnice a následně byla letecky transportována do Portlandu. Tam ji chirurgové museli část lebky odstranit, aby zmírnili tlak. Dívence se ale na sále zastavilo srdce. Podařilo se ji oživit, šance na její přežití aby byly malé. Zdrcující zprávu si rodiče vyslechli o několik dní později. Dívence přestalo znovu bít srdce a prodělala mozkovou smrt.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.