Slavnému zpěvákovi diagnostikovali rakovinu. Choďte na kontroly, vzkazuje

[chooze:gallery;value:36201]

"Takže, dneska mi budou z čela odstraňovat bazaliom. Ano, je to rakovina kůže, která začala růst a teď musím podstoupit operaci, při které mi ji odstraní," svěřil se Jonas v úvodu videa, které zveřejnil na svém instagramu.

V další části videa už měl zákrok za sebou a své sledující pozdravil z auta. "Tak to mám za sebou a teď se to musí zahojit. Jsem na cestě domů," uklidnil 36letý hudebník své fanoušky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Kevin Jonas (@kevinjonas)

V závěru videa jim pak vzkázal, aby nezapomněli chodit preventivně k lékaři. "Nechte si svá mateřská znaménka kontrolovat," apeloval na ně.

Pod příspěvkem se okamžitě strhla lavina komentářů. "Jsem tak vděčná, že to nebylo nic vážného a přeju ti co nejrychlejší uzdravení," napsala mu jedna z fanynek. "Kevine, tolik jsi mě vyděsil, opatruj se," vzkázala mu další.

[chooze:article;value:559519]

Jonas se nejvíce proslavil jako člen pop rockové skupiny Jonas Brothers, kterou v roce 2005 založil společně se svými mladšími bratry Joem a Nickem. Kapela se sice v roce 2013 rozpadla, ale v roce 2019 ohlásila návrat. V blízké době například čeká bratry evropské turné, jehož součástí je i říjnový koncert v Praze.

Jak připomíná web Page Six, Jonas je také pyšným tatínkem dvou dcer, které vychovává s manželkou Danielle.

Stoupá počet pacientů s rakovinou. Celý svět pro ně připravuje nová centra:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.