Matějovský se brzy stane otcem. Sdílel vtipné snímky s těhotnou přítelkyní

[chooze:gallery;value:36183]

Z herce a moderátora Vaška Matějovského bude brzy novopečený tatínek. I z toho si ovšem oblíbený bavič někdy rád vystřelí. S partnerkou dokonce občas napodobují těhotenské páry, ze kterých si dělají legraci.

I teď se rozhodli, že těhotenské bříško Karolíny zvěční originálním způsobem. "Těhotenský focení při západu slunce nebude, ale tohle si tu odložím," napsala přítelkyně Matějovského na instagramu ke společné fotografii, kde se partneři navzájem dotýkají odhalenými bříšky.

[chooze:article;value:539107]

"Víkend" dodal Matějovský v příběhu, kde ukázal, jak roztomilé snímky vznikaly. Někteří sledující jejich píli ocenili. "Tato fotka je krásná, originální," vzkázala jim jedna z žen. Srdíčky jim snímek okomentoval i letošní účastník Survivoru Jakub Bína nebo zpěvačka Elizabeth Kopecká.

Na fotkách je vidět, že porod se už pomalu, ale jistě blíží. V lednu Matějovský oznámil, že s Karolínou čekají prvního potomka. Skrze veselé video, kde testovali barevné proužky ve vodě, zjistili, že budou mít kluka. "Moc gratuluju oběma. Teda všem třem," reagovala tehdy Matějovského kolegyně Veronika Arichteva.

Matějovský by si v reálném životě vybral Pagáčovou. Má pro to jistý důvod (1/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.