Jsem hypersenzitivní člověk, nejvíce mě překvapil Hilšer, říká Bára Divišová

Diváci znají Báru Divišovou jako moderátorku politických pořadů a vědí, že zvládá svou práci s klidem a grácií. O to víc překvapí, že mimo kamery je velmi emotivní osobou. "Jsem hypersenzitivní člověk. Dostává mě třeba cokoliv, co se týká dětí. A mám slabost i pro umění. Nedávno, když jsem byla v Budapešti a vymínila jsem si, že se hrozně nutně potřebuju podívat na parlament v noci. Když jsem k němu přišla a dívala jsem se na něj, tak mě opravdu vstávaly chlupy na rukách a na zádech," popisovala.

Divišová má v soukromí i další důležitou roli. Doma vychovává sedmiletou dceru Žofku. A jaká je podle ní máma? "Dneska ráno mi říkala, že jsem hrozně moc hodná, ale že jsem byla dost přísná poslední dny. Možná jsem byla trošičku napjatější, protože bylo před volbami a štvaly mě takové ty normální věci, jako je neustálý nepořádek a že něco musím říkat pětkrát, než to ona udělá. Tak jsem to možná prožívala víc, než to prožívám normálně," řekla s úsměvem.

[chooze:article;value:559709]

Zároveň se podělila o to, jak dcera vnímá její práci v televizi. "Myslím, že velice pozitivně, že má obrovskou radost. Pamatuji si první fotky, když jsem byla v televizi a třeba ona byla někde na hlídání, jak zírala na tu televizi, jako kdo to je, co to je. A potom vždycky "máma, máma". Teď tvrdí, že by chtěla dělat v televizi jako já," řekla Bára Divišová.

Co se týče pracovních zkušeností, podělila se Divišová také o jedno ze svých nejnepříjemnějších překvapení. "Co jsem předtím nezažila a co mě fakt překvapilo, byl Marek Hilšer, když mi odešel během debaty ze studia. To jsem nečekala a myslím si, že jsem to třeba měla v tu chvíli i líp ustát. Nicméně jsem si to brala hodně osobně. To byla věc, která mě opravdu překvapil, a myslím si, že i jeho kolegy prezidentské kandidáty," vypravovala.

A čemu se Bára Divišová věnuje ve svém volném čase? "Jsem v přírodě, kde sbírám čtyřlístky. Ty pak lisuji a pinzetkou dávám dohromady jako různé kartičky," prozradila. "Možná to bude mít v budoucnu nějaký charitativní přesah," dodala.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.