Čtyři generace herců: Hrušínský slavil narozeniny. Dcera ho překvapila vzácným snímkem

[chooze:gallery;value:36187]

​​​Rod Hrušínských má herectví v krvi, to ostatně dokazuje jeho dlouholetá rodinná historie. Když Jan Hrušínský v neděli slavil 69. narozeniny, dcera Kristýna pro něj připravila krásné překvapení.

Na sociálních sítích zveřejnila vzácný snímek z minulosti, na němž její dědeček Rudolf Hrušínský svírá v náručí tehdy malého Jana. "Tatínek. 9. červen. Všechno nejlepší k narozeninám!" napsala k dojemnému snímku, kde je Hrušínský naopak se svým tatínkem.

[chooze:article;value:555165]

K příspěvku připojila i dojemnou fotografii ze současnosti. S maminkou Miluší Šplechtovou totiž otci vystrojily krásnou oslavu, na které nechyběl ani zástupce zatím nejmladší generace Hrušínských, její syn Vojta. Ze společné rodinné chvíle plné smíchu čiší pohoda a láska.

Narozeniny však Hrušínský oslavil i v domovském divadle. "Kolegové mi v pondělí přichystali nádherné překvapení k narozeninám! Při závěrečné děkovačce Charleyovy tety se v hledišti objevil Václav Tobrman s akordeonem, Daniel Šváb tvrdil muziku s basou, Martin Sitta měl na jevišti najednou v ruce kytaru, Johana Jedličková hornu a Martin Leták kachoň," svěřil se na facebooku herec.

Přátelé pro něj na míru upravili jeho oblíbený hit. "Začali hrát písničku mých milovaných Beatles All You Need Is Love, ovšem opatřenou novým textem. Místo úvodního Love, love, love znělo sálem Jan, Jan, Jan," zasmál se Hrušínský. Na jevišti mu poblahopřáli jeho kolegové, ale například i malý vnuk Vojta. "Bylo to Boží! Moc všem děkuju!" dodal herec.

Velké tajemství Hrušínského: Noční výprava za Růženkou skončila neštěstím (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.