Dáda Patrasová se vrátila za volant. O řidičák přišla kvůli alkoholu

[chooze:gallery;value:36164]

Známá herečka Dagmar Patrasová si opět sedla za volant, a to přesto, že jí soud loni v létě udělil za řízení v opilosti dvouletý zákaz řízení. O víkendu totiž zavítala na sraz majitelů vozů luxusních značek, který se konal v Panské zahradě na kraji Prahy.

Fotografům tam ve stylovém outfitu pózovala s drahými vozy značky Bentley a Rolls-Royce, a to nejen sama, ale i s pejskem. Nenechala si přitom ujít příležitost se do těchto neobvyklých aut i posadit.

Podle prezidenta Rolls-Royce & Bentley Clubu Martina Kota byla Dáda oficiálním hostem akce. "Paní Patrasovou jsme pozvali. Poslali jsme pro ni nejluxusnější Rolls-Royce Phantom a poté, když chtěla vyrazit domů, tak jsme ji zase odvezli," řekl TN.cz s tím, že dalšími hosty na akci byli například herec Pavel Trávníček nebo zpěvák Kapitán Demo.

[chooze:article;value:557821]

Sraz majitelů vozů Rolls Royce a Bentley se konal už podeváté. Byly na něm k vidění také sportovní auta značek Ferrari, Maserati, Lotus a Mercedes-Benz a Jaguar.

"Areál byl plný aut i lidí. Víc už by se nám jich tam asi dostat nepodařilo. Ustavili jsme také nový český rekord. Sešlo se 83 vozů Rolls-Royce a Bantley. Za mě to byl zatím nejpodařenější ročník. Všichni jsme si to moc užili," dodal Kot.

Trest pro Dádu Patrasovou. Dva roky nesmí řídit a zaplatit tučnou pokutu (8/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.