Český influencer Meldik skončil v nemocnici. Mám horečku dengue, tvrdí

Známý influencer Erik Meldik prožívá velmi náročné období. Na sociálních sítích znepokojil své fanoušky snímkem z nemocničního lůžka.

Svěřil se, že se nakazil velmi vážnou nemocí. "Nechtěně splněný cíl: Zažít si horečku dengue: Splněno," napsal v příběhu na instagramu k fotografii z nemocnice. Uklidnil však fanoušky, že se snad brzy bude cítit lépe.

[chooze:article;value:548219]

Aktuálně však zažívá nepěkné chvíle. "Moc všem děkuju za zprávy, je to docela naho*no, ale snad bude brzy lépe, děkuju," doplnil Meldik. Horečka dengue, se kterou zápasí, se projevuje náhlým růstem teploty, bolestí hlavy a nepříjemným tlakem pod očima.

Kvůli nemoci nestihl první vystoupení své dcery. "Tak tohle mě hodně zabolelo. Málinka měla ve středu své první školní vystoupení a já tam nemohl být," dodal zničeně.

Meldik se proslavil díky zábavným videím. V poslední době se se skupinou ViralBrothers dostal do popředí sérií Kámen, nůžky, papír či Nejlepší výzvou na internetu, kde plnil šílené úkoly. Nečekal ovšem, že další výzva, kterou si odškrtne, bude tak nebezpečná.

Influencerka Carrie Kirsten o kauze se svým ex: Nejsem žádná lhářka (3/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.