Princ George na nových fotkách. Gestem odhalil, v čem je stejný jako Kate

[chooze:gallery;value:28909]

Následník britského trůnu je nejen prezidentem anglické Fotbalové asociace, ale také vášnivým fotbalovým fanouškem. Rozhodně si tak nemohl nechat ujít finále Anglického poháru mezi Manchesterem City a Manchesterem United. Na londýnský stadion ve Wembley ale nedorazil sám. Na zápas vzal totiž svého syna prince George, který stejně jako tatínek fotbal miluje a hru velmi prožíval.

Svými gesty navíc podle britského deníku Daily Express velmi připomínal svou maminku princeznu Kate. George si během sledování zápasu několikrát prohrábl vlasy a fanoušci královské rodiny začali ihned upozorňovat na to, že toto gesto velmi často dělá právě i princezna z Walesu.

Jinak se ale shodli na tom, že desetiletý otec je vzhledem celý tatínek. Někteří mu dokonce začali přezdívat "malý William". George i William, kteří zápas sledovali z královské lože, na sobě navíc měli i stejné námořnicky modré obleky, píše deník Mirror.

Fotbalový zápas byl první letošní veřejnou akcí desetiletého prince. Naposledy se na veřejnosti objevil na konci loňského roku, když se se svými rodiči a mladšími sourozenci zúčastnil vánoční bohoslužby.

[chooze:article;value:557798]

Poté se ale princezna Kate kvůli plánové operaci stáhla z oficiálních akcí a na veřejnosti se neobjevovaly ani její děti. V březnu pak princezna oznámila, že bojuje s rakovinou, a prozradila, že nesmírně obtížné pro ni bylo oznámit zdrcující zprávu dětem – Georgeovi, Charlotte a Louisovi.

"Asi si dokážete představit, že to chtělo čas. Musela jsem se zotavit z náročné operace, abych se mohla začít léčit. Ale hlavně nám trvalo, než jsme všechno vysvětlili Georgeovi, Charlotte a Louisovi způsobem, který byl pro ně vhodný. Musela jsem je ujistit, že budu v pořádku," svěřila se Kate v emotivním prohlášení. 

Pravda o rakovině Kate. Přátelé popsali, co všechno se děje za zdmi paláce:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.