Herec ze Sám doma popsal boj s rakovinou. Zhubl 45 kilo, potřebuje berle

Campbellovi diagnostikovali rakovinu, která jeho život naprosto změnila. Dokonce musel začít používat berle. Jak na tom je, popsal na webu GoFundMe.

"Když dokončíte radioterapii, můžete zazvonit na zvoneček. Šest týdnů, pětkrát za týden. Bylo jich 30. Teď potřebuju kýbl s ledem, do kterého můžu ponořit hlavu," napsal 61letý herec.

Nyní se ale cítí dobře. "Noha se mi zahojila a brzy budu moct zahodit berli," raduje se. Pochvaluje si také podporu své rodiny, která je s ním trpělivá. "Dokážu být dost náročný," doplnil.

[chooze:article;value:538467]

Zároveň během léčby výrazně zhubl. "Také jsem zhubl více než 100 liber (45 kilogramů, pozn. red.). Naposledy jsem měl méně než 200 liber (90 kilogramů, pozn. red.), když jsem byl na střední škole," poznamenal.

Jeho dcera Michaela pro magazín People řekla, jakou rakovinou přesně trpí. "Říká se tomu skvamocelulární karcinom," řekla. "Byl to velký nádor v jeho ústech. Poslední dva roky mu dělali spoustu biopsií a snažili se ho kontrolovat. A teprve letos to začalo být velmi, velmi agresivní. Takže když mu v říjnu udělali biopsii, tak jsme se dozvěděli diagnózu," dodala.

Campbell se nejvíce proslavil svou rolí ve filmu Sám doma, kde si zahrál Santu Clause. Kromě toho se objevil i v Armageddonu nebo komedii Na Hromnice o den více.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.