Šarlotka (13) beze stopy zmizela. Rodina umírá strachem, pomozte ji najít

"Žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po 13leté dívce z Kroměříže, kterou od neděle 26. května 2024 pohřešují rodinní příslušníci," informovala ve středu policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Dívka z domu odešla v neděli kolem druhé hodiny odpoledne. Babičce řekla, že je se svou 19letou kamarádkou a vrátí se v pondělí. "Doposud se však nevrátila ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Mobilní telefon má nedostupný," doplnila Kyšnerová.

Šarlotka byla už dříve pohřešovaná. Podle policie má sklony k sebepoškozování. Podle informací kriminalistů by mohla být v Brně.

[chooze:article;value:557188]

"Pohřešovaná je zhruba 165 až 170 centimetrů vysoké štíhlé postavy. Má hnědé oči a hnědočerné dlouhé vlasy, které nosí často vyčesané do culíku nebo drdolu," popsala policejní mluvčí.

Na sobě měla černé tričko, červeno-černou kostkovanou košili, tmavé kalhoty a na nohou bílé tenisky. "Na levé ruce má mezi palcem a ukazováčkem vytetovaný obrácený kříž a dále má piercing ve tvaru kuličky na levé straně nosu. Informace o pohřešované nám mohou občané poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR nebo na bezplatné lince 158," dodala Kyšnerová.

V okolí Pardubic zmizelo šest lidí během jediného dne. Jednoho našli mrtvého (24/4/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.