Kate se po dvou měsících přestala skrývat. Přistihli ji s rodinou na procházce

[chooze:gallery;value:35033]

Princezna Kate v březnu šokovala celý svět, když prostřednictvím emotivního videovzkazu přiznala, že se léčí s rakovinou. Od té doby se na veřejnosti neukázala. Až doteď. Princeznu prý totiž nedávnou spatřili na procházce se svou rodinou, a také když sama vyrazila na několik pochůzek, píše magazín People.

Nadšení jejích fanoušků v poslední době vyvolalo i to, když Kate sdílela informace o pracovní skupině, kterou vytvořila na pomoc dětem mladším pěti let. Podle deníku The Sun je tak princezna dostatečně v pořádku na to, aby ji mohli informovat o projektech, na kterých pracovala před svou nemocí.

Kensingtonský palác ale jejich nadšení brzy zkrotil. "Nemělo by to být vnímáno jako návrat princezny z Walesu do práce," zdůraznil mluvčí. Na informaci, kdy se Kate opět začne znovu věnovat svým veřejným královským povinnostem, si tak budeme muset ještě počkat.

[chooze:article;value:557596]

Palác se většinou nevyjadřuje ani k jejímu zdravotnímu stavu a moc informací neprozrazuje ani její manžel princ William. Ten ale před pár týdny udělal během návštěvy souostroví Scilly výjimku. "Zeptala jsem se Williama na to, jak se daří jeho manželce Kate, a on mi řekl: 'Daří se jí dobře, děkuji za optání,'" prozradila ředitelka tamní nemocnice Tracy Smithová novinářům.

"Zeptala jsem se ho také na to, jak se mají děti, a pak jsem mu řekla, že doufám, že by tu mohli strávit část léta. A on na to, že by si moc přál, aby to vyšlo," dodala. Princ také zavtipkoval, že děti mu tuto pracovní cestu "dost závidí".

Pracovně se Kate na veřejnosti naposledy objevila vloni v prosinci, když se se svou rodinou účastnila vánoční bohoslužby. V lednu poté podstoupila plánovanou operaci břicha a podle původního oznámení se měla do práce vrátit o Velikonocích. V březnu ale oznámila, že jí během pooperačních vyšetření lékaři diagnostikovali rakovinu a podstupuje preventivní chemoterapii.

Pravda o rakovině Kate. Přátelé popsali, co všechno se děje za zdmi paláce:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.