Slovenský moderátor v slzách. Čerstvě narozený syn skončil na JIP

Nejkrásnější okamžiky života se pro slovenského moderátora a jeho manželku změnily ve chvíle hrůzy. Jejich novorozený syn Teo skončil dokonce na jednotce intenzivní péče, informoval web Topky

Se začátkem příběhu, který naštěstí skončil dobře, se svěřil sám novopečený tatínek Samuel Procházka, který na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou graciosooo. "Poslední dny jsem se vám moc nevěnoval. Tím, že malého vzali na JIP, to byly náročnější dny na naši psychiku a na sociální sítě v té době člověk vůbec nemyslel,“ napsal Procházka na Instagramu.

"Jelikož se v reálném životě i zde na Instagramu ptáte, kdy už Viky pustí z nemocnice, tak vám takto najednou odpovíme. Nevíme, ale věříme, že nás co nejdříve všechny pustí domů,“ dodal krátce po porodu moderátor. Detaily však tehdy neprozradil. Z nemocnice je nakonec pustili až 10 dní po porodu a konečně si začali užívat společné chvíle doma.

[chooze:article;value:557135]

​Nyní jeho manželka přiznala, co vlastně jejich synkovi bylo. "Teuško dostal druhý den po narození silnou žloutenku, se kterou šla ruku v ruce nespecifická infekce, která mu udělala v tělíčku neplechu. Měl špatné krevní výsledky a vysoké zánětlivé hodnoty, které bylo třeba urgentně řešit. Měl nasazenou léčbu a 24/7 byl kontrolován a monitorován," popsala čerstvá maminka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Samuel Procházka® (@graciosooo)

Dodala, že pro ni šlo o děsivé okamžiky. "Pohled na něj nás velmi bolel a tehdy jsem si přála, abych dokázala přenést všechno na sebe, aby byl malý v pořádku," uvedla s tím, že vše nakonec dopadlo dobře a chlapeček je už v pořádku.

Herečka Eva Podzimková je už podruhé maminkou. Přiznala, že některé věci bude teď dělat jinak:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.