Nelly Gottová slaví sladkých 16 a roste do krásy. Mistr na ni pyšně shlíží

[chooze:gallery;value:36032]

​Ještě za života Karla Gotta se jeho dvě nejmladší dcery ukazovaly veřejně a vyzkoušely si i různá vystoupení, ať už ve filmech, hudebních klipech či v muzikálu. Po Mistrově skonu se ale stáhly do ústraní. Gottova nejmladší dcera Nelly Sofie v úterý oslavila už 16. narozeniny.

Oproti dvěma starším dcerám zvolili manželé Gottovi netradiční jména. Mistr ve své knize Má cesta za štěstím, která vyšla až po jeho smrti, napsal, že jméno Sofie jeho dcera získala po slavné herečce Sophii Lorenové. Jména vybírali i tak, aby seděla k příjmení.

[chooze:article;value:436484]

​Jako otec byl podle Ivany Gottové úžasný. "Nejbáječnější manžel a otec mých dvou dcer, jakého jsem si mohla přát. Je to milující, trpělivý, tolerantní a vlídný otec, který nikdy na holčičky ani nezvýší hlas, natož aby jim dal na zadek. Máme to u nás jasně rozdělené: Karel chce být pouze za toho hodného a já musím být ta přísná (přestože nechci). Karel se dokonce i smířil s faktem, že se jeho krásná starožitná vila před jeho očima proměnila v jeden velký dětský koutek," řekla v rozhovoru pro Deník v roce 2019.

"Jsou to již dva roky, co s námi, drahý Karle, nejsi. Naše dcery už nejsou holčičky, ale velké slečny. Měl bys z nich jistě ohromnou radost. Moc nám chybíš! Bolí to! Stále stejně," uvedla Ivana Gottová v roce 2021.

[chooze:article;value:553270]

​Nelly Sofia se objevila ve filmech Anděl Páně 2 (2016) a Když draka bolí hlava (2018), stejně tak v hudebním klipu jejího tatínka Ta pravá z roku 2018.

Karel Gott měl celkem čtyři dcery, Dominiku (50), Lucii (36), Charlotte Ellu (18) a Nelly Sofii.

Životní rozhodnutí Gottové a jejích dcer. Vilu po zpěvákovi zpřístupní veřejnosti (1/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.