Žena chce pojmenovat dítě po části těla. Je to nejhorší jméno na světě, smějí se lidé

Vybrat jméno pro miminko bývá někdy skutečným oříškem. Becca a její manžel navíc mají zálibu v netradičních jménech, a proto se neobvyklým způsobem rozhodli pojmenovat i svého třetího potomka. Když ale jméno sdělili přátelům, zůstali v šoku. Jejich příběh přinesl deník Express.

Becca se holčičku rozhodla pojmenovat po části lidského tělo. "Narina. Pro ty, kteří to nevědí, je to portugalsky 'nosní dírka'," napsala podle deníku Mirror na sociální síť Reddit její kamarádka, která se jí snažila jméno rozmluvit. A další uživatelé s ní souhlasili.

[chooze:article;value:422323]

"Nechápu, že se neobtěžovali jméno vygooglit, když ho vymýšleli. Našel jsem význam slova 'narina' hned na první stránce," napsal jeden z uživatelů. Další se jménu posmívají, a někteří jej dokonce označují za nejhorší jméno na světě.

Zjištění pravého významu slova 'narina' Beccu velmi rozrušilo, a vedlo dokonce až k hádce s manželem. Ten byl ale naštvaný zejména na její kamarádku, která dle něj "zničila jediné jméno, na kterém se shodli". Nakonec se ale dohodli na tom, že holčičku pojmenují jinak.

Pluto nebo Chimamanda. Městský úřad ukázal nejneobvyklejší jména dětí:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.