William a Kate si prochází peklem. Musí se skrývat za zdmi paláce

[chooze:gallery;value:22194]

​Dobrá kamarádka princezny Kate a Williama prozradila informace, které si královský pár zřejmě přál udržet pod pokličkou. V rozhovoru pro Cosmopolitan se rozpovídala o tom, jak se rodina vypořádává s tím, že princezna Kate bojuje s rakovinou.

"Láme mi to srdce. Myslím, že si procházejí totálním peklem. Doufám, že se brzy vrátí," řekla Amaia Arrietová, která pracuje jako návrhářka dětského oblečení a její kousky si často obléká i George, Charlotte a Louise. Právě kvůli tomu, že je s královskou rodinou v blízkém kontaktu, je podle deníku Daily Beast důvěryhodným zdrojem.

[chooze:article;value:556565]

​Podle posledních informací se Kate aktuálně vypořádává s vedlejšími účinky léčby. "Potýká se s brutálními vedlejšími účinky chemoterapií. Proto se nechce ukazovat na veřejnosti. Je neustále vyčerpaná a je jí nevolno," řekl médiím zdroj z Kensingtonského paláce.

Z úniku informací ale pár zřejmě příliš nadšený není. Sám se totiž snaží o to, aby se na veřejnost dostalo minimum informací. Zřejmě i to je důvod, proč se princezna Kate už několik týdnů skrývá. Naposledy o sobě dala vědět 22. března, kdy pomocí předem natočeného videa oznámila, že bojuje s rakovinou.

Princezna Kate vede jako nejoblíbenější člen královské rodiny:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.