Nakonec je to jinak. Meteorologové na poslední chvíli museli změnit předpověď

Navzdory původním odhadům meteorologů nás deštivé počasí neopustí ani v příštím týdnu. Podle nové předpovědi to vypadá, že si deště užijeme nejen teď o víkendu, ale i nadále. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) rozšířil v pátek dopoledne výstrahu před bouřkami, která je prozatím v platnosti až do sobotního večera.

Meteorologové ale hlásí, že se bouřky objeví i v příštím týdnu. Na pondělí předpovídají místy bouřky i přeháňky a na úterý ojediněle taky. "V Čechách od západu až zataženo, místy déšť, na západě četnější," upřesňují úterní předpověď.

[chooze:article;value:556744]

Ojediněle se déšť, přeháňky nebo i bouřky objeví i ve středu. Od čtvrtka do soboty bychom s přeháňkami a deštěm měli počítat na většině území a zapomínat bychom neměli ani na to, že stále mohou udeřit i bouřky.

I přesto, že se příští týden ponese ve znamení deště, meteorologové předpovídají vysoké teploty. "Denní teploty 20 až 25 °C," hlásí meteoroložka Dagmar Honsová na pondělí a dodává, že v úterý a ve středu by se denní maxima mohla dostat na 22 až 26 °C. Během dalších dní má být 19 až 24 °C.

Bouřky budou v hlavní roli i tento víkend:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.