Volby se blíží. Politici se střetnou ve druhé předvolební debatě

Zpravodajský portál TN Live nabídne v pátek další ze série předvolebních debat k volbám do Evropského parlamentu. Tentokrát bude osm kandidátů debatovat o fungování Evropské komise a výběru příštího českého eurokomisaře.

​První debata se konala v pátek 17. května a týkala se bezpečnosti. Tématem byl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, fungování organizace NATO či migrační pakt. Více o této diskuzi najdete v tomto článku na TN.cz.

Čtyři zajímavé debaty

Volby do Evropského parlamentu se budou v České republice konat v pátek 7. a v sobotu 8. června. Diváci zpravodajského portálu TN Live předtím uvidí celkem čtyři debaty. Kromě již zmíněných se budou další debaty konat ještě v pátek 31. května a ve čtvrtek 6. června. 

[chooze:article;value:554592]

​Debaty běží v přímém přenosu vždy od 15:00 a trvají zhruba 60 minut. "Do zpravodajských relací v rámci volebního vysílání budeme zvát ty strany, hnutí či koalice, které budou ve volebních odhadech dosahovat v průměru alespoň 3 % hlasů," vysvětlil ředitel zpravodajství TV Nova Kamil Houska výběr hostů.

Veškeré informace a data k eurovolbám 2024 a volebním preferencím najdete zde na TN.cz

Na sestřih z první debaty se můžete podívat zde:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.