Velká proměna Veroniky Khek Kubařové: Z tmavovlasé princezny je blondýna

[chooze:gallery;value:35956]

Široký úsměv a tmavě hnědé vlasy, tak měla většina fanoušků v paměti ukotvenou Veroniku Khek Kubařovou. Teď by ji možná někteří ani nepoznali, z brunetky je plavovláska. "Blondýna. Na pár měsíců," napsala Kubařová k videu na instagramu, kde ukázala svůj nový zevnějšek.

Nejenže si herečka nechala obarvit vlasy, ale dokonce si je zkrátila na mikádo. Důvod nového sestřihu však nebyl pouhá touha po změně, ale hereččiny nové pracovní povinnosti. "Natáčení," vysvětlila představitelka princezen, kterou si diváci zamilovali v pohádce Nejkrásnější hádanka. 

[chooze:article;value:549479]

Proměnu ocenila řada jejích hereckých kolegyň. "Jsi krásná, moc ti to sluší. Pozdravuj toho mého chlapce," vzkázala jí Lenka Vlasáková, která si v komedii Ženy v pokušení zahrála Veroničinu matku. "Tobě sluší fakt všechno," přidala se moderátorka Adéla Gondíková.

Podle některých příznivců by herečka měla zvážit, zda blondýnkou nezůstane i po konci natáčení. "I když pro roli, tak se mi na vás blond barva moc líbí," okomentovala jedna z fanynek video. Hlavní podle lidí je, že se Kubařové neztratil sympatický úsměv z tváře. "Vám sluší všechno, Veru, ale nejvíc ten váš úsměv," dodala další z žen.

Přiznání princezny Veroniky Khek Kubařové: I můj manžel musel odpovědět na tři hádanky, vtipkuje (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.