Objevily se komplikace v léčbě Kate. Trápí ji brutální vedlejší účinky

[chooze:gallery;value:34408]

​Princ William už několik týdnů uklidňuje fanoušky britské královské rodiny, že se jeho manželce a budoucí královně Kate daří v rámci léčby rakoviny dobře. Z Kensingtonského paláce ale unikly informace, které tak pozitivní nejsou.

"Potýká se s brutálními vedlejšími účinky chemoterapií. Proto se nechce ukazovat na veřejnosti. Je neustále vyčerpaná a je jí nevolno," řekl médiím podle deníku The News zdroj z Kensingtonského paláce.

[chooze:article;value:555286]

​Právě častý pocit únavy a nevolnost patří podle odborného portálu Women's Health, který se zdravotnímu stavu Kate pečlivě věnoval, mezi obvyklé příznaky preventivní chemoterapie. Léky mají také často vliv na vypadávání vlasů, ke kterému dochází zhruba po měsíci léčby.

Lze tak předpokládat, že Kate už o své husté hnědé kadeře přišla. Fanouškům by se tak mohla ukázat s parukou, to ale zřejmě nechce. Veřejnosti se zřejmě vyhýbá i ze strachu z nákazy. I malé nachlazení by totiž mohlo její léčbu zkomplikovat.

Princezna Kate diagnózu oznámila 22. března. Tehdy sdělila, že jí lékaři po plánované operaci břicha odhalili přítomnost rakoviny a že okamžitě zahájila léčbu. O jaký typ rakoviny se jedná, ale dosud neuvedla. 

Princezna Kate je miláčkem Britů. V popularitě prý překonala i Dianu:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.