Moderátorka SuperStar se chystá na druhé dítě. Sotva se dočkala prvního

[chooze:gallery;value:32374]

​Manželé Adela a Viktor Vinczeovi dlouhodobě otevřeně mluví o své neplodnosti a adopčním procesu kolem jejich syna Maximiliána. Chlapečka mají doma už zhruba rok a půl, ale až nedávno dostali od soudu poslední razítko, a Maxík je tak oficiálně jejich. Celý zážitek s adopcí manželé popsali v tomto článku na TN.cz.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Viktor Vincze (@viktorvincze)

Již krátce po adopci Vinczeovi nevyloučili příchod druhého potomka. Zejména pokud by porodila biologická matka malého Maxíka. V takovém případě by se jim totiž úředníci ozvali jako prvním, aby udrželi biologické sourozence v jedné rodině.

A zdá se, že se bývalé moderátorce soutěže SuperStar tato myšlenka opravdu zalíbila. S Viktorem se totiž už na příchod druhého miminka chystají, a udělali dokonce již první krok. Dle zjištění slovenského webu Pluska manželé opět zahájili adopční proces a už by měli být v pořadníku na druhé dítě.

[chooze:article;value:548318]

​"Dáváme si možnost, že kdyby biologická matka měla druhé dítě k adopci, abychom byli právně použitelní na proces. Kdyby se jí totiž narodilo dítě, tak musíme být v oficiálním čekacím seznamu," vysvětlila Adela.

Zároveň přiznala, že je ve hře možnost, že by dítě odmítli. "My teď nevíme, jestli si ho vezmeme. Nevím, jak se budeme v té chvíli cítit, jaké budou okolnosti. Dáváme si tu možnost. Kdybychom nebyli v seznamu, tak se nad tím nemůžeme ani zamýšlet," dodala upřímně moderátorka.

Vinczeovi se zasnoubili v přímém přenosu. Podívejte se, jak to proběhlo (2/2017):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.