Horoskop na neděli 19. května: Dělat drahoty se vám určitě vyplatí

Beran 

Nesobecky upozadíte svůj vlastní milostný život, abyste mohli vyjít vstříc dobrému příteli. Pomůžete mu znovu navázat kontakt s jeho láskou, s níž se v minulosti nepohodl. Budete ale muset překousnout, že se váš miláček pustí do nějakého trucpodniku.

Býk    

Budete mít po celý den vynikající náladu a ve společnosti budete jednu za druhou chrlit zajímavé historky. Není divu, že si vás všimne člověk, který vám nabídne uplatnění. Neměli byste ale kývnout příliš rychle, dělat drahoty se vám určitě vyplatí.

Blíženci          

Půjdete-li trochu do sebe a zorganizujete pro svůj protějšek romantický program na celý den, najisto zažehnáte vleklou citovou krizi, jež vašemu vztahu už nějaký ten pátek hrozí. Nemusíte si přitom dělat výčitky, že zanedbáváte ostatní členy rodiny.

Rak    

Doma by vás neměl překvapit ostřejší konflikt, jehož příčinou budou peníze. Buďte připraveni na hysterický záchvat, kterým vás bude protějšek vydírat. Dobře uděláte, když co nejdřív opustíte domácí půdu. Večer už bude zase klid, dokážete se domluvit.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Kdy potkáte svou osudovou lásku? Vytáhněte si své tarotové karty!

Lev     

Dobře mířenou uštěpačnou poznámkou odrovnáte definitivně svou konkurenci v lásce a strávíte neděli svých snů. Ve vaší peněžence to sice způsobí docela velký průvan, ale na peníze nic nepřepočítávejte. Hlavní jsou společné krásné partnerské zážitky.

Panna 

Zůstanete celý den sami doma a nenecháte-li se vůbec ničím rozptylovat, ujasníte si konečně, co je pro vás v tuto chvíli opravdu důležité a za tím si také tvrdohlavě půjdete. Jestli pocítíte potřebu někomu se svěřit, radši to prozatím nedělejte.

Váhy

Svoji špatnou náladu si budete bohužel vybíjet na svém protějšku a dětech. Důvodem vaší nevrlosti bude ovšem nedostatek financí, který však nejvíc pocítíte až za pár týdnů. Začněte se chovat rozumně, jedině tak se zas rychle vyhrabete z nejhoršího.

Štír

Po návštěvě u lidí, které znáte z práce, si uvědomíte, že se máte opravdu dobře a můžete být pyšní na to, čeho jste dosáhli. Nejde ani tak o majetek, jako o způsob života. Je na čas dát protějšku najevo, že jste mu vděční za to, jak spolu vycházíte.

HOROSKOP NA MÍRU
Nechte si sestavit osobní horoskop pro sebe nebo své blízké – jen za 399 Kč! Objednávejte zde!

Střelec

Při jarním gruntování byste měli spojit užitečné s příjemným, což znamená, že konečně zmodernizujete interiér svého obydlí. Padne na to sice velká část úspor, ale bude to stát zato. Jestli si nejste jistí, že to zvládnete, oslovte bytového designéra.

Kozoroh

Při slavnostním obědě pro širší příbuzenstvo se vyznamenáte jako skvělí kuchaři. I když vás potěší, že všem chutnalo, rozhodně si nezavádějte nějaké pravidelné rodinné stolování. Jednou za čas je to příjemné, ale jako povinnost je to dost hrůza.

Vodnář          

Zachováte se úplně nelogicky a váš protějšek to málem nerozchodí. Na výletě do nedaleké ciziny budete mít chuť koupit nějakou nesmyslnou věc, která nemá cenu zlámané grešle. Něco vám chybí, ale vy to neumíte pojmenovat. Potřebujete více radostí.

Ryby  

Prvotní rozpaky, které budou provázet jistou velkolepou oslavu, brzo nahradí dobrá zábava a veselí. Úžasně si to všichni užijete a do nového týdne vykročíte s novými přáteli a dobrou náladou. Jen si dejte velký pozor, abyste se něčím neinfikovali.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.