Princ William zveřejnil unikátní fotky. Nejspíš je zatím viděla jenom Kate

[chooze:gallery;value:35880]

Princ William ​zveřejnil dosud nespatřené fotky. Udělal to těsně před tím, než od krále Karla přijal jmenování vrchním plukovníkem armádního leteckého sboru.

Král se ve svém projevu netajil obdivem k práci armádního letectva v Iráku a v Afghánistánu. "Pevně doufám, že v budoucnu budete s princem z Walesu, jako novým vrchním plukovníkem, stále silnější. Skvělé je, že je to opravdu velmi dobrý pilot. To je velmi povzbudivé," cituje BBC slova krále Karla III.

[chooze:article;value:555286]

"Čas letí! Ohlédnutí za posledními dvěma návštěvami armádního letectva v letech 1999 a 2008 před dnešním předáním na Middle Wallop," napsal William k unikátním snímkům.

Deník Mirror to označil za velkou urážku prince Harryho. "Podle zpráv by se této pocty dostalo pravděpodobně Harrymu, kdyby se v roce 2020 nerozhodl odstoupit jako pracující člen královské rodiny," uvedl deník.

Rána pro prince Harryho. Podle expertky na královskou rodinu Báry Koukalové se chce král odstřihnout od prince Harryho. Podívejte se na reportáž TV Nova z minulého týdne:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.