Už se těšíte na svou letní dovolenou?

Mohou tak plánovat, co všechno během dovolené chtějí zažít a co si vzít s sebou. CK Blue Style měla před zahájením nabídky Last Minute zájezdů, tedy před hlavní letní sezónou, prodáno zhruba 60 procent kapacit loňského roku! Pokračující růst zájmu o dovolené ale kancelář čekala a kapacity navýšila, takže nabídka zájezdů je stále velmi široká.

Výhodný Last Minute pro flexibilní cestovatele

Kdo je dostatečně flexibilní, může vybírat z nabídek Last Minute zájezdů na webu CK Blue Style. Výhodné nabídky Last Minute léto 2024 přitom nyní platí pro všechny zájezdy až do konce července. „Čím je doba před odletem kratší, tím se nabídka, a především kapacita pokojů v hotelech, zejména třeba pro ty, kdo plánují dovolenou ve větší skupině přátel nebo třeba multigenerační dovolenou, kdy spolu cestují rodiče s dětmi a jejich prarodiči,“ vysvětluje Lucie Hasman, mluvčí CK Blue Style.

Květnové nabídky Last Minute CK Blue Style (7 nocí s all inclusive) už od:

  • Tunisko: 8.990 Kč
  • Egypt: 9.990 Kč
  • Řecko: 9.990 Kč
  • Turecko: 9.990 Kč

Kdo dovolenou plánuje s větším předstihem, ten může stále vybírat i ze zájezdů s výhodami First Minute, a to na všechny termíny od srpna dál. Ty dávají jistotu široké nabídky hotelů a termínů a možnost čerpat výhody jako třeba děti zdarma (ve vybraných termínech a hotelech), slevy na dospělé apod. A čím dříve si zájezd pořídí, tím více času na přípravu na dovolenou má hlavně se na ni může delší dobu těšit.

Nejžádanější destinace

Češi chtějí letní dovolenou nejčastěji trávit v Egyptě, Řecku, na Turecké riviéře, v Tunisku anebo Bulharsku. „TOP 5 zemí se tolik u českého zákazníka nemění. Někdo jezdí často do Egypta a vyzkouší např. prodloužený víkend v Turecku, a to v rámci jednoho roku. Někdo mu ho doporučil a na to dáme. Jezdíme na více kratších dovolených, již to není o jednom zájezdu,“ říká Lucie Hasman.

V létě jsou dlouhodobě standardně žádané řecké ostrovy, které jsou zárukou pohodové dovolené a je zde na výběr z různého typu ubytování včetně menších hotelů a lze zde snadno cestovat – například vypůjčeným automobilem – a lidé si mohou užívat výhod toho, že zůstávají v Evropské unii. Češi milují řeckou kuchyni a pohostinnost a jezdí třeba i 20 let na stejné místo. Ti, co mají rádi řeckou přírodu, si jezdí zpestřit své dovolenkové zážitky do Turecka, oblast Bodrum se svým charakterem Řecku velmi podobá.

​Tradiční stálicí je Egypt, kde roste poptávka po středomořské destinaci Marsa Matrouh, která se díky svému průzračnému moři a nádherným plážím podobá Karibiku, nicméně je mnohem dostupnější. V rámci anket CK Blue Style zákazníci tuto destinaci velmi dobře hodnotí. V létě bývá oblíbený také Kypr, a to jak jeho jižní, tak severní část.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.