Rapper Travis Scott způsobil šílenství. O2 arenu vyprodal během pár minut

[chooze:gallery;value:35849]

"Evropo, jsme na cestě. Lístky půjdou do prodeje v pátek 10. května. Turné Circus Maximus přivezeme přes velkou louži. Pojďme to udělat co nejlepší. Nemůžu se dočkat, až vás všechny uvidím," takhle před třemi dny oznámil rapper Travis Scott na svém instagramu evropské turné. A mezi zastávkami nechybí ani Praha.

Prodej lístků na Scottův koncert, který je také označován jako rapová událost roku, ale spustil doslova šílenství. Na vstupenky se okamžitě vytvořila fronta, ve které čekaly desetitisíce zájemců. Společnost TicketPortal už po pouhých několika minutách hlásila, že se koncert vyprodal.

Ačkoliv společnost Live Nation, která koncert pořádá, byla na velký zájem připravená, skutečnost její očekávání ještě předčila. "Čekali jsme, že bude velký zájem, ale i tak nás překvapila intenzita," uvedla společnost pro TN.cz.

Pro ty, na které se nedostalo, má však LiveNation špatnou zprávu. Varianta, že by rapper přidal další koncert, nepřipadá v úvahu. "Bohužel, není tam časový prostor, celá produkce se musí přesunout na další zastávku," potvrdila společnost.

[chooze:article;value:554143]

Travis Scott patří mezi zásadní rappery současné populární hudby a jen ve Spojených státech se prodalo 49 milionů jeho alb. Do České republiky přijede v červenci poprvé.

Zatímco Scott vyprodal O2 arenu okamžitě, česká zpěvačka Monika Bagárová svůj vysněný koncert kvůli malému zájmu fanoušků tento týden zrušila. "Jsem každému z vás, kteří jste se na koncert těšili, vděčná. Našlo se vás několik tisíc a já vám za to z celého srdce děkuji," vysvětlila.

Majitelem a provozovatelem O2 areny je společnost Bestsport, která je členem skupiny PPF. Do této skupiny patří i TV Nova.

Podívejte se na reportáž o tragédii na koncertě Travise Scotta (11/2021):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.