Justin Bieber se stane tatínkem. Oznámil to dojemným videem

[chooze:gallery;value:34979]

​Fanoušci mladého zpěváka jsou nadšení. Po téměř šesti letech manželství s modelkou Hailey Baldwinovou se letos dočká Justin prvního potomka. Radostnou novinku manželé oznámili na instagramu, kde také zveřejnili dojemné video a fotografie.

Hailey je na snímcích ve svatebních šatech a těhotenské bříško rozhodně nejde přehlédnout. Pár vypadá velmi spokojeně. Během pár hodin příspěvek olajkovalo 12 milionů uživatelů a zhruba půl milionu přidalo komentář.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Justin Bieber (@justinbieber)

Podle webu TMZ je Hailey už v šestém měsíci těhotenství, a miminka se tak manželé dočkají již během léta. O tom, že by se Justin rád stal tatínkem, mluvil již dávno. Tvrdil ale, že to nechává na manželce, protože právě pro ni půjde o větší změnu.

[chooze:article;value:552570]

​Média často spekulovala o krizi v manželství Bieberových. Fanoušci navíc Justinovi nemohli dlouho odpustit rozchod se zpěvačkou Selenou Gomezovou. S tou zpěvák s přestávkami chodil od roku 2011 do roku 2018. Jen pár měsíců po rozchodu se Selenou se oženil s Hailey. Manželé kvůli tomu doteď čelí nenávisti od fanoušků zpěvačky.

​V show Tvoje tvář má známý hlas kanadského zpěváka ztvárnila Tereza Mašková. Podívejte se, jak jí to šlo (2018):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.