Horoskop na sobotu 11. května: Zkuste víkend strávit jinak, než jste zvyklí

Beran 

Ještě pár dní se vám bude dařit nadprůměrně, čehož je třeba využít. Udělejte si seznam všeho, co máte v plánu už delší dobu a bojíte se do toho šlápnout. Tentokrát vám to vyjde. Jen se nepouštějte na tenký led mimomanželských vztahů, to by neklaplo.

Býk    

Okolnosti vás přimějí, abyste si uvědomili velký paradox, se kterým žijete. Málokdo v rodině vás totiž opravdu zná, ale mnoho příbuzných vás neustále hodnotí a pomlouvá. Pravděpodobně jste vděčným tématem rodinných sešlostí, kterých se neúčastníte.

Blíženci          

Venuše postavená nově ve znamení Býka vám přinese partnerský soulad. Jedná se o mužské a zemské znamení, které vás stabilizuje. S partnerem si podnětně popovídáte a nastane harmonie. Víkend bude plný lásky. Vypadá to na luxusní wellness nebo večeři při svíčkách.

Rak    

Jistý člověk si vám vylije srdíčko a svěří vám informaci, jež vás překvapí. Je víc než pravděpodobné, že se vám bude zanedlouho hodit. Nečekají vás zrovna příjemné okamžiky, ale nakonec zdárně překonáte překážky, které se objeví ve vašem životě.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Od rána budete nesví a nebude stát za nic. Nic kloudného neuděláte a budete jenom bloumat od ničeho k ničemu. Společnost, v níž se náhodou ocitnete takříkajíc omylem, vám ale bude velmi nakloněna. Obliba, kterou hned získáte, vám zvedne sebevědomí.

Panna 

Vaše srdce bude dneska široké, takže se dokážete domluvit prakticky s každým. Důležitá rozhodnutí byste ale měli raději nechat na jindy, protože nedokážete uvažovat dostatečně racionálně. S emocemi byste se daleko nedostali, leda tak do průšvihu.

Váhy

Nesoustředěnost se vám dnes stane osudnou. Zbytečně pak zazmatkujete a připravíte se o možnost změnit ve svém pracovním nebo osobním životě něco podstatného. Nemusíte ale zoufat, za krátkou dobu dostanete totiž příležitost k nápravě. Už nezaváháte.

Štír

Přestaňte se stydět a udělejte první vstřícný krok, protože osoba, která sehraje ve vašem životě důležitou roli, by se k němu nikdy neodhodlala. Čeká netrpělivě na vaši iniciativu a pak teprve ukáže, co umí. Vaše hvězda začne náhle rychle stoupat.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Nepříznivé postavení hvězd vám udělá čáru přes rozpočet, co se vašich milostných plánů týče. Abyste svého partnera nebo partnerku neznechutili víc, než je třeba, udělejte si samostatný program. Večer se k sobě budete zase mít jako dvě hrdličky.

Kozoroh

Vesmír vám teď chystá trochu zběsilé prostředí pro lásku. Nepůjde o vyloženou nepřízeň, ale příliš poklidné romantiky si neužijete. Protějšek vás bude vláčet po nejrůznějších společenských akcích, seminářích nebo přednáškách. Až pak budete odpočívat.

Vodnář          

Svět peněz vás přestane na chvíli zajímat. Jste z něho tak trochu znechuceni, takže bude dobře, když se dostanete mezi lidi, kteří jsou schopní docenit vaše osobní kvality. Zkuste strávit víkend jinak, než jste zvyklí. Zjistíte, že je to báječné.

Ryby  

Přijmete nečekané pozvání na zvláštní akci a k vlastnímu překvapení zjistíte, že jste se dostali do společnosti okouzlujících lidí. Setkáte se s vlivnou osobou a hned si umanete získat její přízeň. Neprodleně na tom také začnete cílevědomě pracovat.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.