Obrovský úspěch Heleny Vondráčkové: Podělila se o neobvyklý koníček

[chooze:gallery;value:31716]

​Zpěvačka Helena Vondráčková se svým fanouškům svěřila s originálním hobby, kterému se v poslední době věnuje. V zimní zahradě se pokusila vypěstovat vlastní banány a výsledek překvapil i ji samotnou.

Na první porci banánů si zpěvačka totiž náramně pochutnala. "Tak jsme se konečně po půl roce dočkali! Naše dnešní sklizeň v zimní zahradě. Chutnají výborně," napsala Vondráčková k několika snímkům na sociálních sítích.

[chooze:article;value:549113]

Naznačila, že sama ani nedoufala, že vše tak skvěle dopadne. "Banán. Překvapení. Zahrada. Helena. Jessie," doplnila k fotografii, kde je i se svým pejskem. Zpěvačka si zahrádkářským umem vysloužila i obdiv svých sledujících a kolegů. "Helenko, ty jsi česká Lady Mičurin," reagovala zpěvačka Leona Machálková.

"Heli, tak to je parádní úroda, málo komu se tohle podaří doma, dobrou chuť," ocenila jedna z žen. Kromě pochval za zahrádkářský um však Vondráčkovou zaplavila vlna komplimentů na její vzhled. "Tak tady smekám, jak vypadáte bez make-upu. Jste prostě hvězda," vzkázal zpěvaččin fanoušek.

Zpověď Heleny Vondráčkové. Zažila jsem lásku na první pohled, přiznala (12/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.