Kate je teď nejzranitelnější, tvrdí blízký přítel. William ji chce chránit

[chooze:gallery;value:22194]

Princ Harry přiletěl do Velké Británie. Objevila se proto otázka, zda se setká se svým bratrem Williamem. Ten si však podle jednoho z přátel drží od Harryho odstup. "Obě strany jasně chápou své postavení. William a Catherine se cítili naprosto zrazení kvůli Harryho memoárům," popsal pro britský deník Daily Beast přítel Kate a Williama.

Podle něj je v tuto chvíli princezna, která bojuje s rakovinou, velmi zranitelná. "S Harrym ani s Meghan v tuto chvíli nemluví a rozhodně se nechystají ani začít zvlášť v momentě, kdy je Catherine nejzranitelnější," vysvětlil přítel páru podle portálu Mirror. 

[chooze:article;value:553764]

Jeden ze zasvěcených zdrojů však připustil, že by Harry o upřímný rozhovor s bratrem stál. "Jejich vztah zůstává extrémně narušený. Harry vyjádřil přání soukromě si sednout se svým bratrem. Teď na to ale není ten správný čas," upřesnil zdroj.

William prý rozhovor s bratrem odmítá právě kvůli tomu, aby zbytečně nerozrušoval nemocnou Kate. Situaci prý nepomohlo ani přání Harryho a Meghan, aby se princezna co nejdříve uzdravila. "William a Kate to přijali a šli dál," popsal zasvěcenec.

Nemocná Kate se objevila. S Williamem ohromila lidi v obchodě (3/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.