Smutný začátek týdne na Karlovarsku. Policisté řeší dvě smrtelné nehody

"Smrtelná dopravní nehoda tří osobních a jednoho nákladního vozidla v pondělí odpoledne zcela uzavřela silnici I/6 u obce Andělská Hora na Karlovarsku. Policisté na místě řídí dopravu. 73letý řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem. Další osoba byla s vážnými zraněními letecky transportována do nemocnice," upozorňuje policejní mluvčí Jan Bílek.

[chooze:article;value:553691]

​Bohužel jde o druhou smrtelnou dopravní nehodu na Karlovarsku během dvou dnů. V pondělí okolo 23. hodiny došlo k nehodě také v Karlových Varech. "21letý řidič osobního vozidla jedoucí ulicí Jáchymovská při průjezdu levotočivou zatáčkou zřejmě nepřizpůsobil rychlost a s vozidlem dostal smyk," popisuje Bílek.

Následně řidič narazil do betonových svodidel, která prorazil, a poté narazil do svahu. Na místo dorazili jako první policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary-Rybáře, kteří u 21letého spolujezdce ihned zahájili srdeční masáž, ve které pokračovali až do příjezdu záchranné služby. Navzdory veškerým snahám mladý život vyhasl, dechovou zkouškou policisté u řidiče zjistili alkohol.

Hromadná nehoda v Praze. Zraněným přiletěl na pomoc vrtulník (29/4/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.