Všichni se ptají Williama, kde je Kate. Princ je svým chováním děsí

[chooze:gallery;value:34408]

​Na oficiálních stránkách prince a princezny z Walesu se po návratu Williama k pracovním povinnostem pravidelně objevují fotografie z jeho veřejných vystoupení a schůzek. "Na cestě k udržitelné budoucnosti," napsal princ ke snímkům z návštěvy finalistů ceny Earthshot. 

Princ se v posledních dnech zapojil i do dalších veřejných projektů, například charitativní akce věnované mužům, kteří se ocitli v životní krizi. Jenže všechny tyto příspěvky z akcí vedly k jediné otázce. "Kde je Kate?" ptají se prince sledující. "Kde je Catherine?" opakují se tyto dotazy pod různými příspěvky.

[chooze:article;value:553582]

Ke klidu nevedla ani černobílá fotografie oznamující 13. výročí od svatby Kate a Williama. Řadu lidí spíše ještě více vystrašila. "Jo, a co aktuální fotografii, na které jste vy a princezna dnes, je to tak těžký úkol?" konfrontoval prince Williama další sledující. "Kde je vůbec dnes?" zeptala se turecká herečka Berna Lacinová, kterou sleduje přes 1,2 milionu lidí. Princ však reaguje pouze mlčením.

Nejvíce Brity děsí, jak málo královská rodina o princeznině stavu komunikuje. Naposledy totiž Kate veřejnost spatřila začátkem března, kdy ve videovzkazu oznámila, že bojuje s rakovinou. Poté se spustila vlna solidarity, kdy jí lidé po celém světě začali přát brzké uzdravení.

Princezna Kate vede jako nejoblíbenější člen královské rodiny (4/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.