Poplach na litvínovském gymnáziu. Na místě zasahuje policie

[chooze:gallery;value:35765]

​Na litvínovském gymnáziu T. G Masaryka probíhá celé páteční ráno zásah policie. "Přijali jsme oznámení o násilném vstupu osoby do budovy gymnázia v Litvínově. Na místě aktuálně zasahuje několik policejních hlídek včetně policejního psovoda a speciální pořádkové jednotky," uvedla policie na síti X v pátek po půl deváté.

Ze školy bylo ihned evakuováno několik desítek studentů do přistavených autobusů. "Provádíme prohlídku budovy a pátráme po podezřelém. Zatím nemáme žádné informace o tom, že by osoba byla ozbrojena," dodala policie. Na místě prý nejsou žádné zranění. 

[chooze:article;value:553568]

​Kolem 9. hodiny policie informovala, že zřejmě dopadla podezřelou osobu. Pomohla jí přitom městská policie z Litvínova. "Policisté ve spolupráci s městskou policií Litvínov omezili podezřelou osobu na osobní svobodě v blízkém supermarketu," řekl mluvčí policie Václav Krieger pro TN.cz.

Podle informací TV Nova mělo jít údajně o zloděje. "Stále probíhá prohlídka budovy a studenti zůstávají v autobusech," dodal Krieger před půl desátou. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.