Kate prozradila, co ji na Williamovi přivádí k šílenství. Dělá to skoro každý

[chooze:gallery;value:22194]

Ačkoliv jednou princ William jednou usedne na britský trůn, od obyčejných lidí se minimálně v některých věcech vůbec neliší. A má stejné zlozvyky. Jeden z nich dokonce nenápadně prozradila sama jeho manželka princezna Kate během návštěvy základny Královského letectva na Kypru v roce 2018, píše deník Mirror.  

Při otevírání nového rekreačního zařízení tehdy varoval William příslušníky Královského letectva, aby se s jídlem nepřibližovali k nábytku. "Držte tu pizzu dál od gauče," zavtipkoval princ.

Jeho manželka ovšem tuto poznámku nenechala bez odpovědi a pohotově zareagovala. "V tom jsi moje noční můra," poznamenala se smíchem. Zlozvyky obyčejných lidí se tak očividně nevyhýbají ani budoucím vladařům.

[chooze:article;value:553582]

Princ William v poslední době ale veškeré královské povinnosti vykonává bez své ženy. Ta se totiž léčí s rakovinou a jak připomíná web People, podstupuje preventivní chemoterapii. Na veřejnosti se tak oblíbená princezna naposledy objevila o Vánocích. Zákeřnou nemoc ji pak lékaři diagnostikovali začátkem letošního roku. 

Ačkoliv princ se k jejímu zdravotnímu stavu téměř nevyjadřuje, tento týden udělal výjimku a prozradil, jak na tom nemocná princezna je. "Všem se daří dobře, děkuji vám. Ano, máme se dobře," řekl William během své úterní návštěvy Newcastlu. Na Kate se totiž ptalo hned několik příznivců královské rodiny, kteří na něj čekali. 

Kate s Williamem také tento týden oslavili narozeniny princezny Charlotte. V rámci jejích čtvrtečních devátých narozenin navíc Kate dodržela tradici a na sociálních sítích zveřejnila novou fotografii. Jako obvykle je i autorkou nového snímku. 

Princezna Kate vede jako nejoblíbenější člen královské rodiny:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.