Luxusní vilu může vyhrát každý. Milionář ji z nudy nabízí v tombole

Sedm ložnic, osm koupelen a dvanáct dalších pokojů celkem o rozloze 900 metrů čtverečních a k tomu ještě dalších 6 700 metrů čtverečních zahrady s luxusním bazénem. Tak takovou nemovitost si v dnešní době nemůže dovolit koupit téměř nikdo. Teď ji má ale šanci získat úplně každý.

"Tady v Belgii je něco takového naprosto jedinečné. Myslím, že se tohle děje vůbec poprvé," řekl majitel vily Valère Duchenne. Dům z 18. století leží v obci Godinne ve Valonském regionu a je výjimečný i tím, že dříve patřil bývalému belgickému premiérovi Spaakovi. Jeho aktuálním majitelem je provozovatel realitní kanceláře.

[chooze:article;value:546679]

​"Dělám tuto práci už 35 let. V dnešní době máme všichni tendenci a chuť dělat něco jinak. Protože dělat tuhle práci je moc krásné, ale myslím, že jako v každé práci, když ji děláte tak dlouho, už vás to trochu nudí," dodal majitel.

Jeden zádrhel ale tombola přece jenom má. Kromě lístku, který stojí v přepočtu pouhých 250 korun, musí také soutěžící uhádnout reálnou hodnotu nemovitosti a trefit se do daného rozmezí. Pokud se to nikomu do tří měsíců nepodaří, výhra se nekoná.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.