Kate vyděsila fanoušky fotkou s Williamem. Nechápou, proč to udělala

[chooze:gallery;value:27435]

​Buckinghamský palác zveřejnil na instagramovém profilu The Prince and Princess of Wales dosud neviděnou fotku, kterou pořídila přesně před 13 lety jejich osobní fotografka Millie Pilkingtonová u příležitosti svatby Kate s následníkem trůnu Williamem.

"Tento milník přichází v době, kdy Kate nadále podstupuje chemoterapii po diagnóze rakoviny, která jí byla diagnostikována na začátku tohoto roku," připomněl The Mirror smutné okolnosti.

[chooze:article;value:552283]

​Černobílá úprava fotky vyděsila několik sledujících. Ta se totiž často používá v případě úmrtí vyfocené osoby. "Proč černobíle? Málem jsem omdlela!" napsala jedna z uživatelek. "Myslela jsem, že zemřeli!" napsala další.

"Vzpomínka na dobu, kdy měl William vlasy," zavtipkovala v komentářích jedna ze sledujících.

Většina komentářů je ale veskrze pozitivní. Lidé gratulují manželskému páru k výročí a princezně Kate přejí brzké uzdravení. "Všechno nejlepší k výročí! Každý večer se modlím za Kateino úplné uzdravení. Od roku 2010 je pro mě obrovskou inspirací co se týče elegance, krásy, půvabu a diskrétnosti. Posílám vaší krásné rodině hodně lásky," rozepsala se jedna fanynka. 

"Šťastné výročí svatby! Nemůžu uvěřit, že už je to 13 let. Na tuhle chvíli si moc dobře pamatuju. Posílám vám oběma hodně lásky v tento výjimečný den," popřála sama autorka výjimečné fotografie. Sama ji i sdílela na svém profilu. 

Princezna Kate v březnu oznámila, že bojuje s rakovinou. Podívejte se na reportáž TV Nova:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.