Horoskop na úterý 30. dubna: Toužíte po závanu čerstvého vzduchu

Beran 

Pracovní starosti půjdou stranou. Věnujete se jen činnostem, které souvisí s rodinou a láskou. Nezřídka si na dnešek naplánujete volno a strávíte jej po boku své drahé polovičky. Potřebujete si vyčistit hlavu při oblíbených volnočasových aktivitách.

Býk    

Jste naprosto výjimečnými partnery, rodiči, přáteli i spolupracovníky. Na svět momentálně nahlížíte skrz idealistické brýle, proto svým blízkým leccos odpustíte. Hvězdy vám pro dnešek dávají do vínku naprostou spokojenost se stavem vašeho života.

Blíženci          

Uvědomujete si své vysoké profesní kvality a dokážete se přihlásit o náležité přilepšení. Pokud máte pocit, že byste se mohli kariérně vyšvihnout, pak si o postup jednoduše řeknete. Otevřenost při komunikaci s nadřízenými přinese zaslouženou odměnu.

Rak    

Můžete se radovat z nemalých pracovních úspěchů. Vaše jméno má ve svém oboru zvuk a jak nadřízení, tak i vaše klientela ví, že nic neděláte jen na oko. Podnikatelé narození ve znamení Raka díky své dnešní pečlivosti mohou získat zásadní zakázku.

PARTNERSKÝ HOROSKOP! DÁREK na 1. Máje! DÁREK na poslední chvíli! Jen za 399,-Kč Objednejte hned!

Lev     

Lidé, kteří vás neznají, vás dnes považují za sobeckého kariéristu. Rozhodně jim to nebudete vymlouvat, ačkoliv realita je někde naprosto jinde. V zaměstnání sice trávíte spoustu času, ale vydělané finance vložíte bez výhrad zpátky do své rodiny.

Panna 

Nastává zlomové období, které vás může posunout k životu, po jakém ve skrytu duše toužíte. Půjde zejména o jedince s romantickou náturou prahnoucí po životě v ústraní. Ostatní se dnes alespoň straní bujaré společnosti a nabírají nové duševní síly.

Váhy

Vyzařujete neuvěřitelné osobní kouzlo a pro opačné pohlaví jste neodolatelní. Sami sebou jste si jisti a moc dobře víte, jaký potenciál se ve vás skrývá. Na druhou stranu svých zbraní nebudete využívat. V partnerském životě už máte naprosto jasno.

Štír

Hvězdy vás během dne tlačí k nějaké zásadní změně. Sami nevíte, co konkrétního byste měli se svým životem podniknout, ale toužíte po závanu čerstvého vzduchu. Štíři se závazky se při svém rozhodování budou řídit především potřebami svých ratolestí.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Úterý je ideální pro reklamní a obchodní činnost ve vašem zaměstnání. Jste výřeční a dokážete poměrně lehce dosáhnout vytčeného cíle. Jenom si musíte dávat pozor, abyste nesklouznuli v komunikaci s vlivnými lidmi na příliš tenký led. Vtipy stranou!

Kozoroh

Pracujete pilně jako včelky, ale na sladkou odměnu si musíte ještě počkat. Momentálně si připadáte, jako byste sbírali body a mohli si je následně vybrat v naturáliích. Věříte, že trpělivost se vám vyplatí a soustředíte se raději na rodinu a lásku.

Vodnář          

Stanou se z vás neuvěřitelně romantická stvoření. Málokdo by vás tipoval na takové projevy chování. Na svém protějšku můžete nechat oči a udělali byste pro něj první poslední. Veškeré dřívější nesrovnalosti mezi vámi budou díky dnešku zapomenuty.

Ryby  

Obklopujete se stejně naladěnými lidmi, kteří mají na jistý problém podobný názor. Rádi si rozšíříte obzory a dozvíte se něco nového. Mnoho Ryb se odhodlá ke konzultaci pracovních postupů s odborníky. Necháte si poradit i ve vztahové problematice.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.