Ivana Gottová ukázala dojemnou fotku s Lauferem. Vznikla těsně před smrtí Gotta

[chooze:gallery;value:35654]

​​Ivana Gottová řekla své poslední sbohem Josefu Lauferovi. Ten se dlouhá léta přátelil s Karlem Gottem a společně se prý nikdy nenudili. Podle Ivany má Gott v nebi konečně kamaráda, se kterým bude zábava. "Milý Pepíku, už se tam nahoře zase smějete spolu," vzkázala Gottová na sociálních sítích.

Momenty, které spolu všichni strávili, si prý bude ráda připomínat. "Budeme vzpomínat s největší láskou," slíbila vdova po zlatém slavíkovi. Ke krásnému příspěvku připojila i snímek z manželových 80. narozenin, které slavil v červenci roku 2019, tedy dva a půl měsíce před smrtí. 

[chooze:article;value:549155]

Na tomto snímku mají Gott i Laufer široký úsměv na tváři a je vidět, jak vtipkují. "Nádherná vzpomínka z Karlových 80. narozenin od fotografa Petra Kozlíka," upřesnila Ivana.

Fotografií potěšila řadu lidí, kteří si oba význačné muže rádi připomínají. "Idolové našeho mládí a nádherná vzpomínka na dva úžasné velikány, které jsme milovali. Další ikona odešla tam za nebeskou bránu. Ale teď bude tam nahoře veselo," napsala jedna z uživatelek na sociální sítě.

Zavřete oči a poslouchejte. Mladík jako by byl ztělesněním Karla Gotta (7/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.