Záhadná smrt zpěvačky ze SuperStar (47). Policie zahájila vyšetřování

"Můžeme potvrdit, že Mandisa byla nalezena ve svém domě bez známek života," stojí v oficiálním prohlášení, které se v pátek objevilo na zpěvaččině sociálních sítích. Podle informací webu The Tennessean měli zpěvačku bez známek života najít v jejím domě v Nashvillu v americkém státě Tennessee.

Příčina její smrti však zatím zůstává neznámá a momentálně ji vyšetřuje policejní oddělení města Franklin. "V tuto chvíli neznáme příčinu smrti ani žádné další podrobnosti. V této neuvěřitelně těžké době prosíme o vaše modlitby pro její rodinu a úzký okruh přátel," pokračoval příspěvek.   

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Mandisa (@mandisaofficial)

Jak připomíná web NBC News, zpěvačka v roce 2017 během rozhovoru pro Good Morning America přiznala, že trpí depresemi. V pořadu se také svěřila s tím, že po smrti své blízké přítelkyně Lakishy Mitchellové, která v roce 2014 podlehla rakovině prsu, si prý dokonce chtěla vzít život.

"Bylo to špatné. Dostala jsem se do bodu, že kdybych nesjela z té šílené silnice, tak bych tu teď neseděla," přiznala tehdy temné období. "Byla jsem velmi blízko k tomu, abych poslechla hlas, který mi říkal: Můžeš být už teď s Ježíšem, Mandiso. Stačí, aby sis vzala život. Skoro se to stalo. Ale Bůh mi nakonec zachránil život," dodala. Tehdy se prý také uchýlila k emočnímu jezení a izolovala se od lidí.

[chooze:article;value:551238]

Zpěvačka, vlastním jménem Mandisa Lynn Hundleová, se narodila v roce 1976 ve městě Sacramento v Kalifornii a už od dětství zpívala v kostele. Hudbu poté studovala i na American River College a později na umělecké Fisk University v Nashvillu. V roce 2005 se v páté sérii pěvecké soutěže American Idol, tedy obdoby české SuperStar, umístila na devátém místě.

Po vyřazení ze soutěže se věnovala zejména křesťanské a gospelové hudbě. V roce 2014 pak za album "Overcomer" získala cenu Grammy za nejlepší album současné křesťanské hudby. Už předtím ale posbírala pět nominací včetně nejlepšího popového/současného gospelového alba, a to v letech 2007 a 2009.

​Steve Harley: Hudební svět v slzách: Zemřel zpěvák oblíbené rockové kapely:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.