WhatsApp přichází s novinkou. Potěší nejednoho uživatele

Společnost Meta se snaží svým uživatelům nabízet co nejlepší služby. Vývojáři WhatsAppu proto nyní přišli s novinkou, která urychlí vyhledávání konverzací. "Abyste už nemuseli procházet dlouhou řadu doručených zpráv, spouštíme novou funkci filtrování chatů," informoval WhatsApp na svém blogu.

Lidé si mohou vybrat mezi třemi filtry (Vše, Nepřečtené, Skupiny), které se zobrazují nahoře v seznamu chatů. Stačí na ně pouze kliknout.

[chooze:article;value:551378]

Výchozího zobrazení všech zpráv docílí uživatel v rámci filtru Vše. Filtr Nepřečtené pak ukazuje ty zprávy, které uživatel buď sám označil jako nepřečtené, nebo které vůbec neotevřel. "Hodí se, když chcete vidět, co vám uteklo nebo na jaké konverzace potřebujete reagovat," vysvětlili odborníci.

Posledním filtrem jsou Skupiny. Všechny skupinové konverzace se díky němu nově zobrazí na jednom místě. "Najít ty oblíbené bude odteď hračka, ať se jedná o domlouvání pravidelného nedělního oběda, nebo plánovaní dovolené. Budou se zde zobrazovat i podskupiny komunit,“ nastínili experti.

Odborníci doufají, že nová funkce potěší všechny uživatele a přinese jim benefity. "Věříme, že filtrování zpráv vám přinese lepší přehled, rychlé vyhledávání důležitých konverzací a efektivnější procházení vašich zpráv," dodali vývojáři. Funkci začali zavádět od pondělí. Dostupná pro všechny by pak měla být v horizontu několika týdnů.

Nová aplikace má zjednodušit platby u obchodníků (1/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.